Få vores nyheder på mail

Energistyrelsen har fået ny hjemmeside

Pressemeddelelse   •   Okt 03, 2016 16:16 CEST

Vi har relancereret vores hjemmeside, ENS.dk. Det nye ENS.dk har fokus på, at besøgende nemt kan finde den information, de søger.

Vi har med udgangspunkt i brugeradfærd ændret menustrukturen radikalt. Det betyder, at det første man ser, når man besøger ENS.dk, er en overskuelig oversigt over præcis hvilke ansvarsområder, vi arbejder med. Hvis man ikke finder det man søger i oversigten, har vi også effektiviseret søgefunktionen, så man nemt og hurtigt kan komme videre til den information, man søger.

Desuden har vi givet designet et løft, så hjemmesiden fremstår tidsvarende og tilpasser sig det device, man bruger, hvad enten det er en smartphone, tablet eller bærbar.

Gå på opdagelse på det nye ens.dk her

Energistyrelsens nye hjemmeside er responsivt, så det eksempelvis tilpasser sig brugerens smartphone.

Energistyrelsen har opgaver vedrørende energiproduktion, -forsyning og -forbrug samt indsatsen for at nedbringe CO2-udledningen. Styrelsen har desuden ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation.

Vi har desuden ansvaret for brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

Der er ca. 400 beskæftiget i Energistyrelsen.