Gå til indhold
Energistyrelsen inviterer til markedsdialog om udkast til udbudsbetingelser for teknologineutralt udbud i 2018

Nyhed -

Energistyrelsen inviterer til markedsdialog om udkast til udbudsbetingelser for teknologineutralt udbud i 2018

Den 26. september 2017 indgik regeringen og Dansk Folkeparti en aftale om at lade vindmøller og solceller konkurrere om at levere mest grøn strøm for pengene i teknologineutrale udbud i 2018 og 2019. Det samlede budget er 1,015 mia. kr. for de to år. Energistyrelsen inviterer nu til markedsdialog om udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud i 2018.

For første gang i Danmark skal vindmøller og solceller konkurrere om at levere mest grøn strøm for pengene. Energistyrelsen inviterer nu til skriftlige kommentarer og spørgsmål til udkast til udbudsbetingelser for det teknologineutrale udbud i 2018.

Kommentarer og spørgsmål til udkastet skal sendes til Sobia Waheed (sow@ens.dk) samt vindogsoludbud@ens.dk senest mandag den 29. januar 2018 kl. 10. 

Spørgsmål, kommentarer og svar vil blive offentliggjort på www.ens.dk/vindogsoludbud.

Kontaktperson

Fuldmægtig Sobia Waheed, 33 92 66 36, sow@ens.dk

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Laura Andersen

Laura Andersen

Pressekontakt Presserådgiver +45 33 95 09 06

Relateret materiale

Velkommen til Energistyrelsen!

Energistyrelsen arbejder for at sikre danske borgere og virksomheder en omkostningseffektiv, god og stabil forsyning af el, gas, varme, vand og telekommunikation samt håndtering af affald.

Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Energistyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Danmark