Gå til indhold
Foto: Colourbox.
Foto: Colourbox.

Nyhed -

Er du tilmeldt opstartsmødet for implementeringssamarbejdet om Erhvervspuljen?

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet afholder den 10. marts 2021 opstartsmøde for implementeringssamarbejdet om Erhvervspuljen – mødet er åbent for interesserede virksomheder.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har etableret et tværgående implementeringssamarbejde om den nystartede tilskudspulje til energieffektivisering i virksomheder – Erhvervspuljen, der løber fra 2020 til 2029. Samarbejdet skal understøtte en effektiv og målrettet implementering af puljen.

Erhvervspuljen skal bidrage til energieffektivisering og grøn omstilling af det fossile energiforbrug i virksomheder. Puljen har blandt andet fokus på: 1) konvertering væk fra fossil energi, 2) energieffektivisering af de processer, som ikke kan omstilles til grøn produktion samt 3) elektrificering og energieffektivisering af den interne transport. Den samlede pulje er på ca. 4 mia. kr. i perioden 2020-2029.

Du kan komme med på opstartsmødet, som afholdes online d. 10. marts 2021 kl. 10 – 12. Mødet er relevant for virksomheder, der overvejer at søge om støtte i Erhvervspuljen. På mødet vil Energistyrelsen bl.a. introducere til Erhvervspuljen og ansøgningsproceduren.

Tilmelding:

Send en mail med navn og organisation til Alexander Rohde på aljro@kefm.dk senest kl. 12 den 8. marts. På baggrund af tilmelding fremsendes det fulde program og link til onlinemødet forud for mødet.

Se invitationen med program for mødet mm.

Tags

Pressekontakt

Ture Falbe-Hansen

Ture Falbe-Hansen

Pressekontakt Pressechef Energistyrelsen +45 25 13 78 46
Morten Christensen

Morten Christensen

Pressekontakt Teamleder Energistyrelsen +45 33 92 68 58

Relateret materiale

Relaterede nyheder